خرید اینترنتی

ما در این مطلب قصد داریم در رابطه با خرید اینترنتی با شما صحبت کنیم. خرید اینترنتی در کشورهای پیشرفته امروزه به عنوان روالی عادی و فرایندی تکراری است که هر روز توسط افراد بسیاری انجام می شود؛ اما در کشور ما سابقه چندان طولانی ندارد و به همین دلیل ما قصد داریم این موضوع را از تمامی زوایا بررسی نماییم. در ادامه همراه ما باشید.

خرید اینترنتی در ایران

شاید بتوانیم اولین اسطوره خرید اینترنتی در ایران را  با سایتی به نام دیجی کالا شروع کنیم. این وبسایت که در ابتدا کار خود را با فروش گوشی و وسایل جانبی گوشی آغاز نمود و  پس از گذشت مدت زمان کوتاهی دیگر کالاها نیز به این وبسایت اضافه شد. در موفقیت این وبسایت عوامل بسیاری دخیل بود. به طور مثال یکی از نقاط قوت آن وجود نظرات کاربران در انتهای هر کالا بود که باعث افزایش اعتماد در میان خریداران می شد. دیجی کالا با استفاده از امتیاز ugc، توانست در به دست آوردن اعتماد و وفاداری مشتریان از دیگر رقیبان پیشی بگیرد. یکی دیگر از امتیازات دیجی کالا تحلیل های تخصصی بود که برای هر کالا آماده می کرد و به این ترتیب دیگر نیازی به مراجعه حضور مشتریان به فروشگاه ها نبود. در کل می توان گفت این وبسایت در ابتدا فعالیت خود را به صورت تخصصی آغاز نمود و امروز نیز هنوز موفق است.

خرید اینترنتی و تمایلات کاربران ایرانی

برای راه اندازی وبسایت های اینترنتی علاوه بر اجرا کردن نکات فنی و علمی، باید شرایط فرهنگی مردم و کشورها را نیز در نظر بگیریم. می خواهیم این موضوع را با شرایط کشور خودمان ایران، بررسی کنیم.  تصور کنید که وبسایت شما مانند یک فروشگاه فیزیکی است که قرار است افراد در این وبسایت به خرید بپردازند. اگر خریداران این فروشگاه مجازی ایرانی باشند، لازم است چه نکاتی را در رابطه با این موضوع در نظر بگیرید؟

چانه زنی

همه ما می دانیم که فرهنگ چانه زنی از دیرباز در ما ایرانی ها وجود داشته و وجود دارد. حال اگر قرار باشد افراد به صورت غیر حضوری خرید کنند نیز، باز هم می توان این امکان را برای آن ها به وجود آورد؟ پاسخ بله است.

برای به وجود آوردن امکان چانه زنی در فروشگاه های مجازی می توانید فرصت های افری را فراهم نمایید. به طور مثال با برگزاری جشنواره های متفاوت، می توانید فرصت خرید با تخفیف را برای مشتریان ایجاد کنید.

 استفاده از ugc

Ugc، مفهومی تخصصی است و می تواند فاکتورهای بسیاری را داشته باشد. یکی از فاکتورهای آن نظرات کاربران است که دیجی کالا نیز از آن استفاده کرده است. بهتر است شرایطی را فراهم کنید که افراد بتوانند در فروشگاه مجازی شما به دیگران پیشنهاد دهند و یا از تجربیات خود با دیگران صحبت کنند. با این کار نتایج بسیار بزرگی را به دست می آورید.

خرید امن

خرید امن تنها مختص کشور ما نیست، تمام کاربران اینترنی خواستار خرید امن هستند و این وضعیت را می توانید با استفاده از راه حل های متعدد فراهم کنید. به طور مثال می توانید پرداخت درب منزل را در میان گزینه های خرید،‌ قرار دهید و یا امکان رهگیری کالا را در هنگام ارسال فراهم کنید.

رابط کاربری آسان

بهتر است وبسایت خود را طوری طراحی کنید که رابط کاربری آسانی در آن وجود داشته باشد. به طور مثال تصور کنید کاربری برای خرید وارد سایت شده و با مراحل ثبت نامی و خرید سختی مواجه است، به احتمال بسیار زیاد او از خرید صرف نظر خواهد کرد. پس حتما وبسایت خود را طوری طراحی کنید که رابط کاربری آسانی داشته باشد.

عوامل موثر بر موفقیت فروشگاه های مجازی

قبل از این که فروشگاه مجازی خود را طراحی کنید، ابتدا باید استراتژی خود را تنظیم کنید. برای تنظیم استراتژی باید عوامل بسیاری را در نظر بگیرید و بهتر است در این زمینه با متخصصان مشورت کنید. در هنگام اجرای پروژه، حتما رقبا را نیز تحت نظر داشته باشید و از نقاط قوت و ضعف آن ها استفاده نمایید. فراموش نکنید در هنگام اجرای پروژه نیز باید همواره محیط و تغییرات آن را بررسی کنید و این تغییرات را در استراتژی خود نیز اعمال نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --