صادرات پسته

ما در این مطلب قصد داریم در رابطه با صادرات پسته و خشکبار با شما گفت و گو نماییم . به صورت کلی برای صادرات خشکبار به خارج از کشور، نیازمند دانستن قوانین بسیاری هستیم که می تواند به ما در تسریع فرایند صادرات کمک بسیاری نماید. پس از دانستن نکاتی کلی از صادران خشکبار، می توانید در رابطه با صادرات پسته، اطلاعاتی مفید را نیز کسب نمایید. در ادامه همراه ما باشید تا از این نکات بیش تر بدانیم.

برای صادرات خشکبار بهتر است آن ها را در بسته های 50 کیلویی ارسال نمایید؛ زیرا ارسال محصولات در بسته های 50 کیلویی صرفه اقتصادی بیش تری دارد. فقط در هنگام ارسال محصولات به این نکته توجه نمایید که حتما با هویت ایرانی توزیع و ارسال گردند.

بهترین روش حمل

برای انتقال محصولات به هر کشوری، لازم است پس از در نظر گرفتن شرایط، بهترین روش آن را انتخاب نمایید. به طور مثال اگر قرار است کالا را به روسیه ارسال نمایید، روش دریایی بهترین روش می باشد. در حمل دریایی لازم است کالاها را خوب بسته بندی نمایید تا در اثر رطوبت دریا آسیب نبینند. گاهی اوقات نیز کشور دریافت کننده، خواهان حمل زمینی می باشد که در این موارد باید از کامیون یا کانتینر استفاده نمایید.

برخی محصولات پر طرفدار  در کشورهای خارجی

کشمش‌های بدون هسته ملایر در کشورهایی چون اوکراین طرفداران بسیاری دارد و این محصول ایرانی در فرآورده‌هایی چون شکلات و شیرینی استفاده می‌شود.

قیصی های منطقه آذریابجان نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار است.

 صادرات خشکبار و کیفیت میوه های تازه

قبل از تولید خشکبار با کیفیت، ابتدا باید میوه هایی با کیفیت تولید شود. اگر میوه های باغداران با حداقل ضایعات تولید شود، خشکبار با کیفیت بیش تری تولید شده و در نتیجه سود بیش تری به ارمغان می آورد.

پتانسل های بالای کشور ما در صادرات به خارج از کشور

شاید برای شما جالب باشد بدانید که اولین صادرات خشکبار ایران به خارج از کشور، به سال 1301 باز می گردد. در آن سال پس از ارسال خشکبار به آلمان، کشورهای دیگری هم چون روسیه نیز به لیست مشتریان ایران اضافه شدند. با این که تحریم ها در این زمینه نیز بر علیه ایران اعمال می شود؛ اما در سال گذشته حدودا 2 میلیارد دلار خشکبار به خارج از کشور، صادر شده است.

مراحل و نحوه صادرات خشکبار و پسته

آیا از ضوابط، شرایط، جزئیات و نحوه صادرات محصول پسته به عنوان اصلی ترین خشکبار صادراتی ایران اطلاع دارید؟ در این مطلب به بررسی مراحل این کار می پردازیم.

توجه داشته باشید برای صادرات محصولات خشکبار به ویژه پسته که حجم ارسال آن به کشور های دیگر بسیار بالاست جزئیات متعددی وجود دارد که در ادامه تنها به مراحل اصلی اینکار و نحوه انجام کلی فرایند ها اشاره خواهد شد.

صادرات پسته

پسته یکی از محبوب ترین و پر سود ترین محصول صادراتی به خارج از کشور می باشد و برای صادر کردن آن به کشورهای مختلف نیاز است تا شرایط مختلف آن کشور رعایت گردد. به طور مثال آلمان خواستار پسته ای است که در آن میزان افلاتوکسین، بسیار پایین باشد. برخی از کشورها نیز خواستار بسته بندی های خاصی هستند که باید در نظر گرفته شود.

اخذ گواهی های لازم قبل از صادرات پسته

قبل از این که کالا برای اظهار به گمرک فرستاده شود، باید مجوزها و استانداردهای لازم را اخذ نماید. این مجوزها از سازمان های استاندارد و یا سازمان غذا و دارو دریافت می شود. خصوصاً در زمینه دریافت گواهی سلامت برای انواع پسته صادراتی و فراورده های آن از نظر میزان افلاتوکسین شاهد پروسه و نحوه انجام زمانبری خواهیم بود.

  ارائه محموله خشکبار و پسته به گمرک

می توان محصول را در گمرک شهرستان هایی که محصول از آنجا تامین شده است ارائه داد و اظهار نامه های مربوط به فاکتور ها، مشخصات محصول و… را پر کرد.

فرایند های تسلیم محموله پسته به شرکت های حمل و نقل

برای بارزدن و ارسال محموله نیازی به نگرانی خاصی نیست. تنها کاری که در خصوص صادرات پسته انجام داد این است که کانتینر حمل کننده را ضد عفونی نمایند. برای صادرات پسته به نیازی به کانتینریخچالدار نیست اما دیگر خشکبار باید مورد به مورد بررسی شوند.

دریافت بارنامه محموله پسته و تسویه های مالی

در حمل خشکبار صادراتی پیش نویسی از بارنامه را به باربری بین المللی ارائه می دهند که می توانند پس ازآن 20 درصد از پیش پرداخت و 80 درصد از الباقی را با ارائه همین بارنامه دریافت نمایند.

بعد از حرکت بار شرکت های حمل و نقل اصل بارنامه را به مشتری ارائه می دهند که لازم است همراه دیگر مدارک جهت ترخیص محموله خشکبار برای مشتری ارسال گردد.

دریافت الباقی مدارک و گواهی مبدا مربوط به پسته

با ارائه برخی مدارک گمرکی و بارنامه شرکت حمل و نقل می توان اقدام به دریافت گواهی مبدا برای محصول خود از اتاق بازرگانی نمود.

پس از آن مدارک کامل بوده و برای ارسال به مشتری در کشور مقصد جهت ترخیص آماده می باشد.

صادرات پسته ایران-سود صادرات پسته

صادرات پسته

2 comment(s) need to be approved.
4 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --