صادرات چین

ما در این مطلب قصد داریم آماری را در رابطه با صادرات چین به کشورهای دیگر با شما صحبت کنیم.

در ادامه همراه ما باشید تا از این موضوع بیش تر بدانیم.

صادرات به چین

صادرات چین

فعالیت های خارجی در چین

کشور چین در حوزه فعالیت هایی که مربوط به تجارت خارجی می شود، رشد مستمر و گسترده ای را داشته است.

در فهرست رده بندی تجارت جهان، چین از مقام ۳۲ در سال ۱۹۷۸، مقام ۱۵ در سال ۱۹۸۹، مقام ۱۰ در سال ۱۹۹۷ به مقام ۶ در سال ۲۰۰۱ ارتقا یافته است. در سال ۲۰۰۱ همچنین حجم کل تجارت واردات و صادرات چین از ۵۰۰ میلیارد دلار تجاوز کرد و به ۵۰۹ میلیارد و ۶۵۰ میلیون دلار رسید و در مقایسه با سال ۱۹۷۸، سال ۱۹۸۹ و سال ۱۹۹۷ به ترتیب ۷/۲۴، ۶/۴، ۵۷/۱ برابر رشد کرد. در سال ۲۰۰۲، حجم کل واردات و صادرات چین به سطح جدید معادل ۶۲۰ میلیارد و ۷۷۰ میلیون دلار و در سال ۲۰۰۳ این رقم به ۸۵۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید که در مقایسه با سال ۲۰۰۲ ۱/۳۷ در صد افزایش نشان می‌دهد. از این میان حجم صادرات به ۴۳۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار رسیده که در مقایسه با سال ۲۰۰۲ ۶/۳۴ در صد افزایشیافته و حجم واردات به ۴۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسیده که ۹/۳۹ در صد فزونی گرفته است.

به همین دلیل چین در حوزه تجارت خارجی رتبه چهارم را دارد و اکنون با بیش از 220 کشور و منطقه تجارت می کند. ژاپن، امریکا، اتحادیه اروپا و منطقه اداری ویژه هنگ کنگ، اتحادیه کشورهای آسیای جنوب شرقی، کره جنوبی، استان تایوان چین، استرالیا، روسیه و کانادا ۱۰ شریک بزرگ تجاری چین هستند.

آمارها نشان می دهد که صادرا چین در ماه جولای به۷.۲درصد (۱۱.۲ درصد به یوان) رسیده است و واردات آن ۱۱.۰ درصد به دلار (۱۴.۷ درصد به یوآن) افزایشیافت که هر دو از آن‌چه انتظار می‌رفت کمتر بود.

تحلیل‌های انجام شده پیش‌بینی کرده بود: در ماه جولای صادرات چین به دلار ۱۰.۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد و واردات این ماه هم طبق پیش‌بینی باید ۱۶.۶ درصد به دلار افزایش می‌یافت.

این درحالی است که در ماه جون واردات چین ۱۷.۲ درصد و صادرات آن ۱۱.۳ درصد نسبت به سال قبل به دلار افزایشیافته بود.

طبق گفته «جولیان ایوانز پریچارد»، اقتصاددان چین در کپیتال اکونومیکس، این کاهش رشد را می‌توان تا حدودی به تاثیر منفی قیمت در ارتباط با کاهش تورم قیمت تولیدکننده مرتبط دانست.

«راجیو بیسواس»، اقتصاددان ارشد آی‌اچ‌اس مارکیتز در امور آسیا و اقیانوسیه می‌گوید: علی‌رغم کند شدن رشد تبادلات تجاری، صادرات و واردات چین همچنان نسبت به سال قبل با قدرت در حال رشد است.

موازنه تجاری ماه جولای چین ۴۶.۷۴ میلیارد دلار بود در حالی‌که سرریز تجاری این کشور با آمریکا ۲۵.۲ میلیارد دلار شد. پس از تنش‌های اخیر بین این دو غول اقتصاد درباره فعالیت‌های تجاری، تجارت بین این دوکشور به دقت تحت نظارت بود.

یک ماه قبل داده‌های کالاهای چین نشان داد چینیک سرریز تجاری ۲۵.۴ میلیارد دلاری با ایالات متحده دارد.

«بیسواس» از آی‌اچ‌اس می‌گوید که تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، پس از این‌که چین در مورد تحریم‌های سخت‌تر کره شمالی همکاری کرد، کاهش یافته است.

«ایوانز پریکارد» می‌گوید: علی‌رغم جهت رو به بالای رشد چین در انتهای ربع دوم سال، در حال حاضر به نظر می‌رسد که رشد این کشور در حال افول است.

«پریکارز» ادامه داد: البته کاهش بیشتر از این رشد صادرات چین، به علت چشم‌انداز مثبت شرکای تجاری این کشور، محدود خواهد شد.

ناظران بازار، قبل از دیدار حزب کومونیست در پاییز به دقت به فعالیت‌های تجاری دومین اقتصاد بزرگ جهان چشم دوخته‌اند

پیشنهاد میکنیم از پکیج صفر تا صد صادرات به چین دیدن نمایید.

The last comment needs to be approved.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --