واردات پارچه

ما در این مطلب قصد داریم در رابطه با واردات پارچه با شما صحبت کنیم. برای واردات پارچه از گمرک باید تمامی قوانین رعایت شود و وارد کردن آن مانند موارد دیگر قوانین خاص خود را دارد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا از واردات پارچه و قوانین مربوط به آن بیش تر بدانیم.

در سال های اخیر واردات پارچه از گمرک طرفداران بسیاری پیدا کرده است؛ زیار با اعمال تحریم ها علیه ایران و قدیمی شدن دستگاه های نساجی کشور، تولید با هزینه های گزافی انجام می شود و به همین دلیل کسانی که در تجارت پارچه هستند، با واردات آن می توانند به سودهای بیش تری دست پیدا کنند.

واردات پارچه از کشورهای مختلف

از آن جایی که مصرف پارچه در ایران بالا است و تولیدات داخلی کفاف تقاضا را نمی دهد، هر ساله مقدار زیادی پارچه به کشورما وارد می شود. بیش تر پارچه های وارداتی از ترکیه، آلمان، پاکستان، آلمان، چین، هند، امارات، ایتالیا و کره جنوب هستند و البته ترکیه بیش ترین پارچه را یه کشورمان ایران صادر می کند.

قوانین واردات پارچه

همه واردکنندگان پارچه باید تایع قوانین جمهوری اسلامی ایران باشند و لازم است بدانید از تمام پارچه های وارداتی، ابتدا نمونه ای را به آزمایشگاه برده و اگر مورد تایید قرار گرفت، حقوق گمرکی بعد از آن تعیین خواهد شد. به صورت کلی برای انواع پارچه ها ، 32 درصد ارزش گمرکی در نظر گرفته می شود. طبق مقررات گمرکی، ارزش پارچه برحسب فاکتورهای متعددی تعیین می شود. یکی از عوامل موثر بر ارزش پارچه، گرماژ پارچه (وزن یک مترمکعب از پارچه) است. همچنین براساس قوانین تجارت پارچه، واردات و ترخیص پارچه از گمرک مشمول ۹ درصد مالیات ارزش افزوده است.

مراحل ترخیص پارچه از گمرک

برای ترخیص پارچه از گمرک به شما پیشنهاد می کنیم حتما از یک ترخیص کار کمک بگیرید؛ زیرا ترخیص کاران می توانند پارچه را در حداقل زمان ممکن به دست شما برسانند و در نتیجه شما هم می توانید پارچه را در با قیمت مناسب تری به دست مصرف کننده برسانید و در نتیجه بازار را تصاحب کنید. لازم است به این نکته توجه داشته باشید که پارچه از تمام گمرک های ایران ترخیص نخواهد شد و تنها از برخی از گمرگ ها مانند گمرک فرودگاه امام خمینی، گمرک سمنان، گمرک ارومیه، گمرک بازرگان، گمرک سهلان، گمرک بوشهر، گمرک آبادان، گمرک بندر لنگه، گمرک شهید رجایی بندرعباس، گمرک شهید باهنر، گمرک چابهار، گمرک زاهدان، گمرک یزد، گمرک شیراز، گمرک جلفا، گمرک کیش، گمرک اصفهان، گمرک فرودگاه پیام، گمرک مشهد و گمرک اینچه برون انجام می شود.

اظهار نامه واردات پارچه

قبل از ارائه اظهارنامه به گمرک باید ابتدا مدارک مورد نیاز را ارائه دهید. اظهار نامه واردات پارچه شامل دو نوع فرم می شود که 111 و 121 نامیده می شود. در فرم 111 سوالاتی را در رابطه با شما و نوع پارچه ای که وارد کرده اید، می پرسند و در فرم 121 در مورد نوع پارچه ای که وارد کرده اید، سوالاتی پرسیده می شود. اگر چند نوع پارچه وارد کرده باشید، لازم است به ازای هر نوع آن یکی از فرم های b 121 را پر نمایید.

 مرحله نهایی

در این مرحله صلاحیت شما بررسی شده و مدارم و شواهد با پرونده تطبیق داده می شود و در نهایت با تخصیص شماره ثبت، می توانید پارچه را از گمرک ترخیص نمایید.

5 comment(s) need to be approved.
2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --