پر سود ترین کالا برای واردات
بسیاری از افرادی که به تازگی قصد وارد شدن به بازار واردات و بازرگانی را دارند، این سوال را می پرسند که آیا می توان همواره به تجارت با کالاهای پر سود پرداخت؟
منظور از کالاهای پر سود چیست و آیا اصلا همواره کالاهای پر سود برای واردات وجود دارند؟
در ادامه همراه ما باشید تا با هم در رابطه با این موضوعات صحبت کنیم.
پر سود ترین کالاهای وارداتی
پرسودترین محصولات وارداتی می تواند انواع بسیار مختلفی داشته باشد که در هر فصل و متناسب با هر شرایطی تغییر می کند. در ادامه به برخی از کالاهای پر سود برای واردات اشاره خواهیم کرد.
- گوشی های هوشمند
از آن جایی که هزینه تولید گوشی های هوشمند در چین بسیار کم است، به همین دلیل واردات این محصول از چین می تواند بسیار ارزان و پر سود برای وارد کننده تمام شود.
- لوازم تکنولوژی
لوازم وابسته به ابزارهای الکترونیکی از جمله لپتاپ، گوشییا گجت های دیگر در بازارهای مختلف ارزش زیادی دارند. این آیتم ها بطور عمده ساخته می شوند، بنابراین هزینه تولید آنها ارزان است و به قیمت ارزانی می توانید تعداد زیادی از آنها بخرید. کمی نرخ این اجناس را افزایش دهید و سود بالایی از فروش آنها بدست آورید.
- بازی های فضای باز
از آن جایی که هر روز بازی های متفاوتی ابداع می شود، شما می توانید با انتخاب یکی از آن ها سود کلانی را به دست بیاورید.
- لوازم آرایشی
اگر لوازم آرایشی را به صورت عمده وارد کشور کنید، می توانید در قیمت های بالاتر به فروش برسانید. تقاضای این محصول در کشور ما بالا بوده و می تواند تجارتی پر سود باشد.
- لوازم خانگی
تولید و ساخت این لوازم نیز مانند لوازم الکترونیکی آسان است و به طور عمده انجام می شود. همه در منزل خود از لوازم مختلفی استفاده می کنند، پس می تواند پر سود باشد.
کالاهای کم تر شناخته شده اما پر سود
شاید برای شما جالب باشد بدانید که روزانه در ایران 2 تن قهوه مصرف می شود. قهوه در کافی شاپ ها، رستوران ها، هتل ها و هر مکان دیگری که در آن جا می توان نوشیدنی سرو کرد، تقاضا دارد. بیش تر قهوه ای که در ایران مورد استفاده قرار می گیرد، ورداتی است و پس از وارد شدن و فرآوری، به فروش می رسد. از آن جایی که این محصول به صورت فله ای و خام وارد می شود، پس از بسته بندی می توانیم آن را با قیمت بهتری به فروش برسانیم.
نکات مهم برای داشتن واردات پر سود
حتما شرایط را بسنجید و سپس برای وارد کردن اقدام نمایید.
هیچ گاه کالاهای بدون مجوز و استاندارد را وارد نکنید.
برای واردات محصولات خوراکی ابتدا از تمامی مجوزها و…. اطلاعات کسب کرده و آن ها رادریافت نمایید.
برای واردات مواد غذایی که نیاز به TTAC و IRC دارد , قبل از خرید اقدام به دریافت مجوز واردات از سازمان غذا و دارو نمایید .
واردات کالا های جدید می توانید سود بسیار بیشتری از کالا های متعارف وارداتی داشته باشد .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.