مراحل صادرات
ما در این مطلب می خواهیم در رابطه با مراحل صادرات کالا با شما گفت و گو کنیم.
در ادامه همراه ما باشید تا از مراحل آن بیش تر بدانیم.
صادرات کالا
اگر چه برخی از منابع بازاریابی را به عنوان اولین مرحله صادرات کالا معرفی می کنند؛ اما در مرحله نخست از آغاز فعالیت های صادراتی ابتدا باید کالای مورد نظر خود را انتخاب کنیم. در هنگام انتخاب کالا، صادر کنندگان ابتدا از بازار داخلی و سپس از بازار خارجی اطلاعاتی را کسب می کنند و در نهایت کالای مورد نظر خود را انتخاب می نمایند.
دومین مرحله بازاریابی است. برای بازاریابی باید بازارهای خارجی را خوب بشناسیم و راه های ورود به آن ها را کشف کنیم. برای کشف این راه ها، می توانید به صورت مستقیم با خریداران مذاکره نمایید، پس از قانع کردن مشتری باید ببینید که در کدام قسمت از بازار موفق تر خواهید بود، و هم چنین در مورد قیمت و سیاست های توزیع کالا در این مرحله باید بیش تر تفکر نمایید.
یک بازاریابی صادراتی باید موارد ذیل را شامل شود : بازار هدف ، وضعیت بازار و بخش های بازار ، قیمت گذاری ، کانال های توزیع این اهداف باید قابل حصول ، واقعی و مشخص باشند .
البته توجه داشته باشید که برای فروش بیش تر و جلب نظر مشتری باید، تغییراتی را نیز در کالاهای خود به وجود بیاورید که شامل تغییر بسته بندی، برچسب ، علامت تجاری و خدمات مورد انتظار بعد از فروش می باشد.
پس از انتخاب مشتری نیز باید با او مذاکره کنیم تا در رابطه با موارد متعددی هم چون، نحوه حمل کالا، شرایط مختلف معامله از جمله مشخصات کالا ، وزن و تعداد آن، قیمت کالا ، شرایط پرداخت وجه کالا ، شرایط حمل و محل تحویل کالا ، شرکت بازرسی کننده و نحوه بازرسی کالا و ضمانتنامه حسن انجان کار و… توافق نماییم.
در محله بعدی که مرحله چهارم می شود، صادر کننده باید در مورد شرایط پرداخت با مشتری مذاکره کرده و این مورد را به صراحت در قرارداد درج نماید.گر از روش اعتبار اسنادی برای پرداخت استفاده می شود مراحل زیر بایستی انجام شود .
افتتاح اعتبار اسنادیL/C))
خریدار اقدام به افتتاح اعتبار اسنادی نزد بانک خود می کند و توسط بانک کارگذار به صادر کننده ابلاغ می کند . صادرکننده نیز اسناد ابلاغی را به دقت مطالعه کرده و در صورت عدم اختلاف با موارد توافق شده صحت آنهارا تایید می کند .سپس صادرکننده مدارک حمل و تحویل کالا را توسط بانک کارگزار به بانک گشایش کننده اعتبار اسنادی و نهایتا به خریدار تحویل می دهد.
در مرحله پنجم کالای صادراتی تولید و تحویل مشتری می گردد، صادرکننده بایستی در این مرحله طبق مدت زمان مورد توافق کالا را تهیه و جهت حمل و تحویل به خریدار آماده کند.
در مرحله ششم خریداران برای اخذ مجوزها اقدامات لازم را انجام می دهند. در مراحل بعدی نیز به ترتیب حمل کالا، انجام تشریفات گمرکی و تحویل مدارک گمرکی و حمل کالا به بانک کارگزار و دریافت وجه کالای صادر شده، انجام می شود.
نکته های مربوط به قیمت گذاری کالا
توجه داشته باشید که در قیمت گذاری کالاهای صادراتی باید موارد بسیاری را در نظر بگیرید. این موارد شامل، هزینه های اضافی مثل بیمه ، حمل و نقل ، هزینه سازگار نمودن کالا ، حقوق و عوارض گمرکی ، حق کمیسیون و…. می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.