هزینه های ترخیص کالا
ما در این مطلب قصد داریم در رابطه با هزینه های ترخیص کالا از گمرک با شما صحبت کنیم.
این هزینه ها می تواند شامل موارد مختلفی هم چون، هزینه های انبار داری، هزینه های مربوط به ارزش کالا و سود بازرگانی خواهد شد. در ادامه همراه ما باشید تا از نحوه محاسبه این هزینه ها بیش تر بدانیم.
زمان پرداخت هزینه های گمرکی:
دقیقا هنگامی که کالا از انبار ترخیص می شود، هزینه های گمرکی دریافت خواهند شد و این هزینه های جزء درآمد های عمومی دولت می باشد و ممکن است این خدمات به بخش خصوصی واگذار یا به مشارکت یک سازمان دولتی انجام شود. این هزینه ها را بابت انبارداری، باربری،صفافی(بارچینی)، تخلیه، تعرفه بندی، آزمایش، بارگیری، کارشناسی، بدرقه کالا می پردازید.
فرمول محاسبات هزینه های پرداختی به گمرک به شرح ذیل می باشد :
ارزش فوب کالا (C) + ارزش کرایه حمل خارجی (F) + بیمه (I) = ارزش ( CIF)
به صورت کلی می توان گفت ارزش سیف کالا به صورت ریالی محاسبه می شود که برای به دست آوردن آن باید طبق موارد زیر عمل کنید:
ابتدا ارزش کالا، کرایه حمل و هزینه بیمه را با هم جمع کرده و در نهایت همه این موارد را در نرخ ارز رسمی اعلام شده توسط گمرک، ضرب می کنید.
فرمول محاسبه سود بازرگانی
سود بازرگانی(ارزش CIF * نرخ ارز * نرخ تعرفه)
فرمول محاسبه هزینه انبارداری
برای محاسبه هزینه های انبار داری باید وزن خالص کالا را بدانیم و آن را در مدت و نرخ بارداری ضرب نماییم. این هزینه از زمان ورود کالا به گمرک تا روز ترخیص محاسبه خواهد شد.
فرمول محاسبه ارزش CIF کالا
مبلغ ارزی کالا*نرخ ارز اعلامی توسط گمرک+هزینه بیمه(اگر کالا FOB خریداری شود)
برخی از افراد هزینه های گمرکی را با حقوق ورودی کالا اشتباه می گیرند. در واقع حقوق ورودی کالاها و سود بازرگانی با هزینه های گمرکی متفاوت می باشد و حقوق ورودی در هنگام واردات قطعی اخذ خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.